Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Június 16. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Székyné dr. Sztrémi Melinda lett az év polgármestere

Székyné dr. Sztrémi Melinda lett az év polgármestere

Székyné Sztrémi Melinda, Salgótarján polgármestere kapta az év polgármestere díjat a XX. városi polgármesterek randevúján pénteken Budapesten.

A rendezvényen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elsősorban gazdaságfejlesztést célzó beruházásokat javasolt a településeknek, példaként említve a kis- és közepes vállalkozásokat segítő akciókat, valamint a turisztikai vonzerő növelését segítő fejlesztéseket. Fontos célnak nevezte mások mellett a munkahelyteremtést, az újraiparosítást és a térségi lehetőségekre alapozó fejlesztések elindítását is, amelyeket szavai szerint a pénzügyi egyensúly felborulása nélkül kell elérni.
A rendezvényen a választópolgárok szavazatai alapján az év alpolgármestere díjat a szekszárdi Ács Rezső kapta, az év jegyzője a józsefvárosi önkormányzatnál dolgozó Rimán Edina lett.

Címkék: polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.

2024. Május 17. 12:00, péntek | Helyi

Pünkösd - A szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények.

A Szentlélek eljövetelét ünneplik vasárnap a keresztények. A húsvét után ötven nappal tartott pünkösd - a húsvét és a karácsony mellett a harmadik legnagyobb keresztény ünnep, neve a görög pentékoszté (ötven) szóból ered.

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.