Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Június 13. 09:49, csütörtök | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Száz közelében!!!

Száz közelében!!!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén június 8-án 26-an hoztak rossz döntést és vezettek jócskán a megengedett sebességhatár felett.

Mint arról korábban beszámoltunk, június 8-án, 12 óra leforgása alatt összesen 48 gyorshajtót kaptak lencsevégre a Nógrád vármegyei rendőrök. Ebből a Salgótarjáni Rendőrkapitányság illetékességi területén 26 járművezető vette semmibe a megengedett sebességhatárt és azt túllépve haladt úticélja felé. Így tett annak a két járműnek a vezetője is, akiket június 8-án a reggeli órákban Sóshartyán belterületén leplezett le a sebességmérő eszköz. Az első sofőr 7 óra 44 perckor haladt el 90 km/h sebességgel, míg a másik jármű vezetője 8 óra 4 perckor 101 km/h sebességgel a mérőműszer kamerája előtt, ami rögzítette is a szabályszegést.


Ezért a manőverért az első jármű vezetője 78 000 forint közigazgatási bírságra és 4 közúti közlekedési előéleti pontra, míg a másik sofőr 117 000 forint közigazgatási bírságra és 6 közúti közlekedési előéleti pontra számíthat.


A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok munkatársai továbbra is, a hét minden napján végeznek sebességellenőrzést a vármegye közútjain azzal a céllal, hogy a szabályszegő járművezetőket a forgalomból kiszűrjék!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.