Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Április 25. 17:05, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Szándékosan befékezett a busz előtt, baleset lett belőle - VIDEÓ

Szándékosan befékezett a busz előtt, baleset lett belőle - VIDEÓ

A balesethez a hirtelen felháborodás vezetett. A vétkes sofőr kétszer is ok nélkül fékezett le hirtelen egy busz előtt, az ütközést követően pedig az adatai megadása nélkül hagyta el a helyszínt.

A rendőrségen a BKV egyik baleseti helyszínelője tett bejelentést hétfőn, hogy a 110-es autóbusz az Erzsébet hídon, Buda felé haladva egy személyautóval összeütközött, mert az a busz elé vágott – írta a police.hu.

A rendőrök szemlét tartottak és meghallgatták a buszvezetőt is, aki elmondta, hogy egy sávváltást követően a személyautó megelőzte a buszt, majd előtte kétszer is hirtelen lefékezett. A buszsofőr a második alkalommal már nem tudta elkerülni a balesetet, és az autónak ütközött.

Az incidenst követően mindkét jármű megállt, szóváltás is kialakult a két sofőr között, majd a férfi az autóval személyi adatainak megadása nélkül elhajtott.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedési rendőrei a balesetet okozó férfit azonosították, és lakcímén, illetve tartózkodási helyén is keresni kezdték a gyanúsítottat, aki ennek hatására a rendőrségre önként bement.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályán az autó sofőrjét közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Címkék: baleset, budapest, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.