Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2015. Április 15. 11:37, szerda | Helyi
Forrás: hvg

Szándékosan a nézők közé hajtottak egy megye III-as focimeccsen

Szándékosan a nézők közé hajtottak egy megye III-as focimeccsen

Pokoli perpatvarrá fajult egy focimeccs a Nógrád megyei Kállón.

Először egy eltiltott játékos verekedett össze egy szurkolóval, majd valaki egy kisbusszal szándékosan a nézők közé hajtott. Egy másik ember erre biciklivel bedobta a busz szélvédőjét. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Félbeszakadt hétfőn a Kálló-Vanyarc megye III-as focimeccs, miután erőszakos cselekmények sorozata követte egymást a pálya mellett - adta hírül a Bors Online.

Először a Nógrád megyei Kálló eltiltott játékosa, Horváth László verekedett össze egy vanyarci szurkolóval. Miután a meccs rendezői szétszedték őket, valaki egy kisbusszal szándékosan a közönségbe hajtott, majd visszafordult, hogy újabb kísérletet tegyen a gázolásra. Ekkor egy kállói szurkoló egy biciklivel bedobta az autó szélvédőjét. A szövetségi ellenőr ezen a ponton szólt a játékvezetőnek, hogy fejezze be a meccset.

Értesítették a mentőket és a rendőrséget, akik este 10 óráig helyszíneltek.

A Kálló edzője szerint a dulakodó vanyarci szurkoló fia ült a kisbuszban, ő hajtott az emberek közé, akik közül sokan gyerekükkel menekültek a fenyegető autó elől.

Bár az MLSZ Nógrád Megyei Igazgasága és a megyei rendőr-főkapitányság együttműködik, ezúttal nem biztosították a meccset, mert nem érkezett felkérés a rendőrséghez.

Az ügyben garázdaság és közúti veszélyeztetés miatt indult eljárás.

Címkék: Focimeccs, Kálló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 13:00, csütörtök | Helyi

Fél nap alatt eltapsolta a lopott pénzt!

A Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai elfogták azt rimóci férfit, aki betört a rászorulóknak létrehozott szociális boltba.

2024. Augusztus 01. 09:00, csütörtök | Helyi

Együttes fellépés Salgótarján biztonságáért!

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyenruhásai a társszervekkel együttműködve összehangban lépnek fel a jogsértések ellen, és segítik a rászorulókat.

2024. Augusztus 01. 08:50, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. augusztus hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Augusztus 01. 08:15, csütörtök | Helyi

Fokozódik a nagy meleg.

A napsütést több helyen fátyolfelhők szűrhetik, illetve nyugaton és északon a gomolyfelhő-képződés válik erőteljesebbé, és helyenként záporok, zivatarok kialakulhatnak.