Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Február 03. 10:30, szerda | Helyi
Forrás: radiofocus

Szalagavató Táncversenyent rendeznek Salgótarjánban

Szalagavató Táncversenyent rendeznek Salgótarjánban

Keleti Andrea táncművész lesz a zsűri elnöke az országos Szalagavató Táncversenyen Salgótarjánban.

A verseny főszervezője Szabó Mona a Radio Focusnak elmondta: hosszú hónapokon át készülnek a diákok a szalagavató táncukra, és csak egyszer táncolhatják el azt a remekművet, amit alkottak. A csodálatos érzést, ahogy együtt táncolhatnak a színpadon, többek szeretnék még legalább egyszer átélni. És bár tudják, hogy a szalagavató tánc, amikor először bemutatásra kerül, nem verseny, még is mindenki azt mondja" a miénk volt a legjobb!" Ezért született meg a verseny gondolata, hogy valóban mérettessék meg magukat. A verseny helyszíne a Salgótarjáni Városi Sportcsarnok lesz, a jelentkezéseket március 20-ig várják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 11:30, vasárnap | Helyi

M1: halálos hajóbaleset történt Verőcénél.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.