Városlista
2024. április 15, hétfő - Tas, Anasztázia

Hírek

2024. Április 02. 11:30, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szakszerű biztosítás, zavartalan szórakozás.

Szakszerű biztosítás, zavartalan szórakozás.

A rendőrök és a polgárőrök az idei évben is példásan helyt állva biztosították a négy napos Hollókői Húsvéti Fesztivált.

A Hollókői Húsvéti Fesztiválra az idei évben is több tízezer látogató érkezett. A négy napos rendezvény biztonságát felügyelték a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok munkatársai, valamint a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség egyenruhásai, továbbá a Nógrád Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének több egyesülete is.

A rendőrök és a polgárőrök biztosították a központi rendezvényt a világörökség részét képező Ófaluban, illetve a kirakodóvásárt és a kézműves foglalkozásokat, valamint a gasztronómiai bemutatót. A településre látogatók járműveinek parkoltatásában jelentős szerepet kaptak a motoros és robogós rendőrök, míg a vármegye kutyás és lovas járőrei a Hollókői Várnál láttak el biztosítási feladatokat.A rendőri jelenlét célja elsősorban a település lakóinak és a rendezvényen résztvevők biztonságának és a nyugodt ünneplésének garantálása, valamint a szabálysértések, bűncselekmények elkövetésének megelőzése, megakadályozása volt.

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 14. 09:07, vasárnap | Helyi

Milyen volt az iWiW?

Milyen volt az iWiW kapcsolati hálója, és hogyan terjedt el az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb online szolgáltatása Magyarországon?

2024. Április 14. 08:30, vasárnap | Helyi

Sportlövő olimpiai kvalifikációs verseny - Major Veronika döntős Rióban.

Major Veronika bejutott a nyolcas döntőbe a 10 méter légpisztoly számban a Rio de Janeiróban zajló sportlövő olimpiai kvalifikációs versenyen.

2024. Április 14. 08:26, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Debrecenben sem szakadt meg a Kecskemét rossz sorozata.

Az előző szezon ezüst- és bronzérmesének találkozóján a vendég Kecskemét 1-0-ra kikapott a Debrecen otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 14. 08:15, vasárnap | Helyi

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál.

Halálos légibaleset történt Ráckeresztúrnál szombat délelőtt, a sportrepülőgépben utazó két férfi a helyszínen meghalt, a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja a rendőrség.