Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2024. Április 02. 11:30, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Szakszerű biztosítás, zavartalan szórakozás.

Szakszerű biztosítás, zavartalan szórakozás.

A rendőrök és a polgárőrök az idei évben is példásan helyt állva biztosították a négy napos Hollókői Húsvéti Fesztivált.

A Hollókői Húsvéti Fesztiválra az idei évben is több tízezer látogató érkezett. A négy napos rendezvény biztonságát felügyelték a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok munkatársai, valamint a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség egyenruhásai, továbbá a Nógrád Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének több egyesülete is.

A rendőrök és a polgárőrök biztosították a központi rendezvényt a világörökség részét képező Ófaluban, illetve a kirakodóvásárt és a kézműves foglalkozásokat, valamint a gasztronómiai bemutatót. A településre látogatók járműveinek parkoltatásában jelentős szerepet kaptak a motoros és robogós rendőrök, míg a vármegye kutyás és lovas járőrei a Hollókői Várnál láttak el biztosítási feladatokat.A rendőri jelenlét célja elsősorban a település lakóinak és a rendezvényen résztvevők biztonságának és a nyugodt ünneplésének garantálása, valamint a szabálysértések, bűncselekmények elkövetésének megelőzése, megakadályozása volt.

Tamás- Kovács Andrea r. őrnagy
sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 10:45, csütörtök | Helyi

Tíz perc alatt kétszer!!!

Dejtár belterületén rövid idő alatt kétszer is túllépte a megengedett sebességhatárt egy autó vezetője.

2024. Július 18. 08:55, csütörtök | Helyi

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton.

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton.

2024. Július 18. 08:49, csütörtök | Helyi

Pollenhelyzet - Hamarosan kezdődik a parlagfűszezon!!!

A parlagfű pollenkoncentrációja várhatóan július utolsó hétvégéjén több helyen is elérheti a tüneteket okozó szintet, az allergiás tünetek erősségének mérséklése érdekében a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Közpo

2024. Július 18. 08:38, csütörtök | Helyi

Ismét megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord.

Kedden is megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári magyarországi áramfogyasztási rekord derül ki a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt.