Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2016. Január 14. 10:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Szabálysértési őrizet lopás miatt

Szabálysértési őrizet lopás miatt

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt állítottak elő 39 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a minap tettek bejelentést, miszerint az egyik országos áruházlánc salgótarjáni üzletében egy személyt lopáson tetten értek.

A járőrök a helyszínen megállapították, hogy A. Dániel 39 éves mátraverebélyi lakos egy plüss játékot rejtett ruházata alá, majd egy üveg szeszes italt megbontott, abba beleivott, melyet követően az épületből fizetés nélkül kívánt távozni.

A rendőrök igazoltatták a tetten ért személyt és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt - gyorsított bírósági eljárás céljából - szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.