Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2015. December 31. 07:46, csütörtök | Bulvár
Forrás: Járai Judit, az MTI tudósítója jelenti:

Szabadlábon a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosby, a híres komikus

Szabadlábon a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosby, a híres komikus

Szabadlábra került Bill Cosby, aki ellen szerdán délelőtt emeltek vádat szexuális bántalmazás miatt. Családja egymillió dolláros óvadékot tett le.

A híres komikus szerdán, helyi idő szerint délután jelent meg Philadelphia egyik elővárosának bíróságán, leadta az útlevelét és készpénzben befizette az egymillió dolláros óvadék tíz százalékát. A korában nagyhatalmú művész megtörten, botra támaszkodva érkezett a bíróságra, s a várakozó újságíróknak nem volt hajlandó nyilatkozni.

Bill Cosby ellen - aki az Egyesült Államok egyik legkedveltebb színésze, írója, producere - szerdán délelőtt emeltek vádat szexuális bántalmazás miatt. Több mint negyven nő - köztük olyan hírességek is, mint például Janice Dickinson vagy Beverly Johnson, a két szupermodell - állítja róla azt, hogy évtizedekkel korábban bekábítószerezte és szexuálisan bántalmazta őket. A 78 éves művész azonban mindig tagadta a vádakat, sőt, egyik vádlóját rágalmazásért be is perelte.

Szerdán egyetlen ügyben - egy ma 42 éves kanadai nő állítólagos szexuális bántalmazása ügyében - emeltek vádat ellene, s ha bűnösnek találják, akár tíz évig terjedő börtönbüntetést is kiszabhatnak rá.

Perében az első meghallgatás január 14-én lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.