Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2018. Január 25. 15:15, csütörtök | Helyi
Forrás: SkandiTrend

Stílus a lakberendezésben – SkandiTrend

Stílus a lakberendezésben – SkandiTrend

A cég 2011-ben webáruházként indult, elsősorban a vintage stílusú konyhai kiegészítők, a romantikus lakberendezés, a skandináv stílusú lakberendezési termékek forgalmazásával foglalkozik. A cél az volt, hogy Magyarországra egy olyan lakberendezési design-t juttassanak el, amely az itthoni lakberendezési kiegészítőkben, a belsőépítészetben kevésbé ismert és elérhető. Budaörsön a webáruház mellé 2015-ben üzletet nyitottak Budaörsön, ahol az érdeklődők személyesen is megtekinthetik a különféle termékeket. A kínálatban az egyedi skandináv lakberendezés hangulata jelenik meg, a hagyományos dán márkák termékeiben.

A termékek között megtalálhatja a Green Gate egyedi mintával tervezett porcelán és textil termékeit, a La Finess gyártó rusztikus, romantikus, provence hangulatát idéző darabjait, Susan Lordi Willow Tree szobrait, a Muránóból Velence mellől származó egyedi üveg ékszereket is. A termékek között válogathat a romantikus stílusú porcelán bögrék és tálak, párnahuzatok, gyertyatartók, rusztikus stílusú porcelán fogantyúk, vidéki stílusú porcukorszórók, sütőformák, fűszertartók és textilek közül is. A webáruházakban lakásdekorációs eszközök különféle választékával várják az érdeklődőket a már megszokott, romantikus stílusú kínálat mellett.

Az általános lakás, illetve konyhafelszereléseken kívül (bögrék, porcelán tálak és tányérok) különleges, egyedi tervezésű darabokhoz is hozzájuthat. A kő a használati tárgyaknál, a tömörfa anyagok a bútoroknál, a fém, kerámia bőr, vászon, illetve a gyapjú kerülnek előtérbe. Hasonló mintákat és színeket használnak, azonban minden esetben a harmónián van a hangsúly. A világos színek is előnyt élveznek, mint a homokszín, világosszürke, bézs, természetes barna. A letisztult miliőbe színt visznek a meleg takarók, edények, vázák és párnák, a különböző színek a kiegészítőkben is megjelennek. A hagyomány tükröződik vissza a termékeken, illetve a vidéki hangulat. Nemcsak vidéken valósulhat meg a meghitt hangulat, hanem ugyanúgy a városi környezetben is kialakítható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 08:21, csütörtök | Helyi

Megállapodással deklarálták az együttműködést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka egységes szerkezetbe foglalta a két szervezet megújított együttműködési megállapodását.

2024. Május 16. 08:08, csütörtök | Helyi

Fico elleni merénylet - Kövér László mély megdöbbenésének adott hangot.

Mély megdöbbenéssel és teljes megütközéssel töltött el a Robert Fico elleni brutális fegyveres támadás híre - írta az Országgyűlés elnöke szerda este.

2024. Május 16. 08:00, csütörtök | Helyi

Marad a kissé szeles májusi idő.

Északkeleten számíthatunk tartósabban napos időre. Máshol gyakran takarhatják felhők a napot, és ezeken a tájakon eső, zápor is kialakulhat, délnyugaton estefelé az ég is megdörrenhet.

2024. Május 16. 07:01, csütörtök | Helyi

A kormány álláspontja a NATO terveivel kapcsolatban

A NATO egy ukrajnai misszió felállítását tervezi. Ez magában foglalná a katonai kiképzést és a fegyverszállítások koordinációját is.