Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Április 05. 19:08, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Stallone nélkül Schwarzenegger sem játszik A feláldozhatók folytatásában

Stallone nélkül Schwarzenegger sem játszik A feláldozhatók folytatásában

Arnold Schwarzenegger bejelentette, hogy Sylvester Stallone nélkül nem játszik A feláldozhatók következő, negyedik epizódjában - írta a Variety.com.

A filmsztár az Entertainment Weekly című magazinnak nyilatkozta, hogy amennyiben Stallone valóban otthagyja a sorozatot, úgy ő sem szerepel majd benne. "A feláldozhatók nem létezik Sly nélkül. Nem fordulhat elő, hogy nélküle forgassak a filmben" - jelentette ki az egykori kaliforniai kormányzó.

Hollywoodi források szerint Stallone otthagyja a sorozatot, mivel nem tudott dűlőre jutni a negyedik rész történetével, rendezőjével és forgatókönyvével kapcsolatban a Nu Image/Millenium produkciós cég főnökével, Avi Lernerrel.

Az eredeti The Expendables - A feláldozhatók című 2010-es filmet Stallone írta és rendezte, valamint az egyik főszerepet is ő alakította. A két további folytatás forgatókönyve is a nevéhez fűződik. Ő toborozta a veterán akciósztárcsapatot is a gyorsan népszerűvé vált szériához.

Schwarzenegger ugyanakkor megjegyezte, hogy ha mégis nekiállnának a negyedik résznek, az ő szerepét mindenképpen alaposabban ki kell dolgozni. Az első két epizódban ugyanis kitűnő szerepe volt, de a harmadik már nem volt jól megírva, és be is igazolódtak az aggodalmai, mivel nem is ment olyan jól a mozikban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.