Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Február 17. 13:45, péntek | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Összeesett és meghalt a baleset után

Összeesett és meghalt a baleset után

Személyi sérüléssel nem járó baleset történt reggel Zalaegerszegen, a hibás sofőr azonban háromnegyed órával később a helyszínen összeesett és meghalt.

Közölte pénteken a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

Reggel hét óra előtt, Zalaegerszegről Gellénháza irányába tartott személygépkocsijával az ötvenes éveiben járó zalaegerszegi férfi, aki feltehetőleg figyelmetlensége miatt hátulról nekiütközött egy forgalmi okból álló másik személyautónak. Személyi sérülést egyik fél sem szenvedett, ezért a járműveket a közeli buszmegállóban állították félre, hogy kitöltsék a baleseti bejelentőlapot.

Mintegy háromnegyed óra elteltével a balesetért a felelősségét elismerő férfi még a helyszínen összeesett és meghalt. A kiérkező orvos balesetből származó külső kóros elváltozást nem állapított meg. A közúti baleset körülményeit és a halál okát a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 12. 20:16, péntek | Kék hírek

Idén is kérjük az autósokat

ÓVATOSAN, FIGYELMESEN KÖZLEKEDJENEK! Július második felétől augusztus közepéig tart legnagyobb állományú és legelterjedtebb nagyvadfajunk, az őz párzása.