Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. November 27. 11:26, hétfő | Helyi
Forrás: police

Sporttal a drog ellen

Sporttal a drog ellen

Tizedik alkalommal fociztak a diákok, a rendőrök és a rendvédelmi dolgozók a figyelemfelhívás jegyében Balassagyarmaton.

Balassagyarmaton a városi sportcsarnokban került megrendezésre 2017. november 24-én a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének szervezésében az idei „Sporttal a drog ellen” elnevezésű 24-órás foci. A rendezvény 10 éve indult útjára, melynek kezdetét pontban a déli órában idén is a megkülönböztető jelzést használó rendőrök, tűzoltók, pénzügyőrök, büntetés-végrehajtási dolgozók, valamint polgárőrök járműveinek felvonulása jelezte. A rendezvényt Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke nyitotta meg, aki elmondta, hogy a rendezvény célja, hogy a fiatalok figyelmét felhívják a szabadidő hasznos, sporttal történő eltöltésére. Az ünnepélyes megnyitón a rendvédelmi szervek vezetői, képviselői is részt vettek, köztük a rendezvény céljának fontosságát érzékeltetve dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Karvai Norbert rendőr alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály vezetője, valamint Vályiné Taliga Mária címzetes rendőr alezredes, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője.

Hat diákcsapat mérte össze tudását a futballmérkőzéseken, majd 16 órától a rendvédelmi szervek csapatai mérkőzéseivel zárult a rendezvény.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.