Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2014. Május 10. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Sport minden mennyiségben

Sport minden mennyiségben

Megélénkül a sportélet a jó idő beköszöntével.

Újabb bravúrra készül a Balassagyarmati Kábel SE NB I/B-s férfi kézilabda-csapata. A bajnokság keleti csoportjának 11. helyén álló Ipoly-parti gárda, az Ózdon aratott siker után, ezúttal egy másik középcsapattal, a 27 pontjával hatodik helyen álló Békési FKC-val mérkőzik. A 25. forduló összecsapását vasárnap este hat órától rendezik Balassagyarmaton.
Sopronban játssza következő mérkőzését a Konecranes-Salgótarjáni KSE NB I/B-s férfi kosárlabda-csapata. Az összecsapást vasárnap délután fél négytől rendezik az MKB Arénában.
Győznie kell a Salgótarjáni Strandépítők NB II-es férfi kézilabda-csapatának ahhoz, hogy továbbra is versenyben legyen a bronzéremért, az északi csoportban szereplő tarjáni gárda jelenleg a negyedik helyen van három pontos lemaradásban a két hete legyőzött Csömörrel szemben, míg hétvégi ellenfele, Budakalász gárdája a hatodik helyről várja a találkozót. A 21. forduló összecsapását vasárnap délután négy órától rendezik a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban.
Nehéz összecsapás előtt állnak a salgótarjáni lányok is, a Strandépítők női együttese a 21. fordulóban a Budakalászi SC-t várja, és a két pont mindkét gárda számára fontos: a budakalászi gárda 29 ponttal most csak a jobb gólaránya miatt áll a második helyen, míg a Salgótarján csapata 11 ponttal a hetedik, de három 11 pontos gárda van a kiesőzóna szélén, így szükség van itt is a pontokra. A Salgótarjáni Strandépítők - Budakalászi SC találkozót vasárnap délután két órától rendezik a férfi mérkőzés előtt.
Öt mérkőzést rendeznek szombaton a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójából. A játéknapon a listavezető SBTC Pásztóra látogat, míg a második helyen álló Somoskőújfalu Karancskeszi csapatát fogadja. Szombaton rendezik még a Nagybátony – Érsekvadkert, Mátranovák – Balassagyarmat, és Szécsény – Cered összecsapásokat is, valamennyi mérkőzés kezdési időpontja 17 óra lesz. Ötkor kezdődnek a meccsek vasárnap is, a második játéknapra a Nőtincs – Berkenye, Karancslapujtő – Palotás, és Héhalom – Rimóc találkozó marad.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.

2024. Május 09. 09:21, csütörtök | Helyi

Tour de Hongrie - Útinform: csütörtöki forgalomkorlátozások Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.

A Tour de Hongrie kerékpáros körverseny második napján, csütörtökön Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében kell számítani forgalomkorlátozásokra közölte az Útinform.