Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Június 05. 07:09, péntek | Külföld
Forrás: MTI

Sorozatgyilkos orvlövész után nyomoznak Coloradóban

Sorozatgyilkos orvlövész után nyomoznak Coloradóban

Az FBI is bekapcsolódott egy ismeretlen orvlövész vagy orvlövészek ellen folytatott nyomozásba Colorado állam északi részén, mert a térségben az elmúlt két hónap alatt két embert megöltek, egyet pedig megsebesítettek.

Közölte csütörtökön a The Denver Post című napilap.

Egy 65 éves férfit szerdán lőtt meg és hagyott elvérezni valaki a coloradói Lovelandben. A rendőrség már két hasonló, egymással bizonyítottan összefüggésben álló esetben folytat nyomozást. Május 18-án Windsorban egy 48 éves kerékpárost, John Jacobyt ért halálos lövés. Egy hónappal korábban a 20 éves Cori Romerót kapott nyaklövést az autópályán Larimer megyében, de túlélte sebesülését.

Az áldozatok nem ismerték egymást, a támadó a jelek szerint véletlenszerűen választotta ki őket. Colorado állam északi részén a lakosság nyugtalan a találomra gyilkoló orvlövész vagy lövészek miatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:48, kedd | Külföld

Megkezdik a medvék kilövését Erdélyben

Rendkívüli ülésen döntött a román képviselőház a medveállomány ritkítását célzó vadászati kvótákról.

2024. Július 14. 08:13, vasárnap | Külföld

Donald Trump jól van, kiengedték a kórházból

Donald Trump elhagyhatta a kórházat, miután szombaton este egy választási gyűlésen fegyveres támadás érte, és a fülén lőtt sérülést szenvedett.

2024. Július 14. 08:10, vasárnap | Külföld

Breaking: Rálőttek Donald Trumpra - Videó

Támadás szakította félbe Donald Trump Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 08:43, szombat | Külföld

Telefonon tárgyalt az amerikai és az orosz védelmi miniszter

elefonon tárgyalt Lloyd Austin amerikai és Andrej Belouszov orosz védelmi miniszter - közölte pénteken a két ország katonai tárcája.