Városlista
2021. november 29, hétfő - Taksony

Hírek

2012. Április 11. 14:21, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Sokkolta a betegsége az RTL műsorvezetőjét

Sokkolta a betegsége az RTL műsorvezetőjét

Egyre több sztár vall őszintén a nyilvánosság előtt betegségéről. Az elmúlt napokban Lilu és Erős Antónia is így tett.

Lilu a Csak csajokban hozta szóba a témát, ugyanis egy kineziológussal beszélgetett. Miután a szakember elmondta, mi mindenre alkalmazzák a speciális módszert, az ismert tévés kijelentette, bár kicsit szkeptikus, de szívesen kipróbálná a kineziológiát. Mindezt azért, mert szeretne megszabadulni gyötrő allergiájától. A kineziológus szerint ahhoz, hogy Lilu meggyógyulhasson, neki is aktívan közreműködnie kell, de nem lehetetlen, hogy kigyógyuljon a betegségből.

Erős Antónia a Reflektor magazinnak vallott cukorbetegségéről. A híradós megdöbbentő hitelességgel írta le, mit érzett, amikor 1995-ben közölték vele, nagy a baj. "Sokkolt a hír, az jutott eszembe, hogy most már vége az életemnek, jönnek az injekciók és nyílván ezzel nem is lehet együtt élni. Zokogtam a szobámban az ágyon. De ez az első megdöbbenés, vagy sokk csak 1-2 napig tartott." - mesélte Erős Antónia, aki időközben létrehozta az Egy csepp figyelem alapítványt, amely nem csak a cukorbetegeknek segít, de a betegség megelőzéséért is kampányol.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"