Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Február 27. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Sokan támadják Attilát

Sokan támadják Attilát

Alig hirdettek eredményt a Való Világ végén, máris hallani lehetett olyan véleményeket: Attila csalással nyert. Miért kell elvenni a győztes örömét?

Bunda! - ezt skandálták néhányan, amikor kiderült, hogy Attila nyerte a játékot. Egyesek a gazdag és ismert barátokra fogták a győzelmet, mások szerint az összeférhetetlen srác biztosan beígért százalékot a nyereményből azoknak, akik sms-eket küldtek rá.

A spekuláció egészen odáig ment, hogy állítólag csak pár különböző telefonszámról érkeztek a szavazatok, pedig erről semmilyen információ nem volt. De miért akarják elrontani Attila örömét? Talán Csaba rajongói nem tudtak beletörődni, hogy nem a kedvencük nyert? Vagy azok, akiket irritált Attila taktikázása? Korábban ugyanezen ment keresztül Csaba és Eszter is. Őket is megvádolták azzal: csakis azért mehettek vissza anno egy-egy párbajról, mert megfizették a győzelmet. Csaba gazdag rokonairól hallhattunk, Eszter állítólag Ördög Nóra pártfogoltja volt.

Attila azonban nem törődik az ilyen pletykákkal, talán majd később reagál ezekre, ha akar. Most csak élvezni akarja, hogy öt és fél hónap után megnyerte a fődíjat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Bulvár

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.

2024. Július 13. 09:21, szombat | Bulvár

Filmtörténeti szenzáció: Az eredeti, 1923-as Egri csillagokból kerültek elő filmkockák

Megtalálták az 1923-ban készült Egri csillagok egyes képkockáit.