Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 22. 08:12, csütörtök | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Soha ne próbálj meg elmenekülni egy GT-R elől! Videó

Soha ne próbálj meg elmenekülni egy GT-R elől! Videó

Elképesztő videó! A Mercedes-Benz CLS nekiütközik a Nissan GT-R-nek, majd továbbmegy, mintha mi sem történt volna.

Balesetet még a legrutinosabb vezető is okozhat. A minap épp az álló tesztautómnak tolatott neki egy taxis. Persze elismerte vétségét, de a koccanást arra fogta, hogy a másik tükörben nézte, hogy nem húzza-e le a mellette lévő autót. Kitöltöttük a papírokat, senki nem haragudott senkire, és mentünk a dolgunkra.

De az élet nem mindig ilyen egyszerű. Vannak esetek, amikor a vétkes sofőr nem akar tudomást szerezni hibájáról, vagy szimplán azt reméli, hogy megúszhatja a másik autó költséges javíttatását.

Alábbi videónkon az utóbbi eset látható. Az érdekes rész 17 másodpercnél történik, amikor egy fehér Mercedes-Benz CLS sávváltáskor nekikoccan a mellette szabályosan közlekedő Nissan GT-R-nek, akit láthatóan meglep az eset, mert csak több másodpercnyi hatásszünet után döbben rá, hogy bizony megpróbálják cserbenhagyni. De károsultunkat nem abból a fából faragták, hogy csak úgy annyiban hagyja az esetet. Utánaered a CLS-nek, majd amit rendőriskolában is tanítanak, azt alkalmazva meggátolja a vétkes sofőrt a továbbhaladásban. Tanulságos videó következik.

Címkék: mercedes, Nissan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére