Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Július 03. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Sétarepülés a bátonyterenyei táborozókkal

Sétarepülés a bátonyterenyei táborozókkal

Bűn- és baleset-megelőzési tábort rendeztek a gyerekeknek a rendőrök.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai a „Biztonságos Vakációért Hét” elnevezésű, napokban megrendezett táborban, érdekes és igen tartalmas programokat állítottak össze a gyerekek számára. Különböző rendőrségi bemutatók, bűn- és baleset-megelőzési filmek segítségével igyekeztek az oktatók a fiatalság részére olyan ismereteket átadni, melyek a mindennapi életben hasznosak. A tábor programjai közül a játék és a kirándulás sem maradhatott ki. Játékos feladatok megoldásával új ismereteket szereztek a táborozók a balesetmentes közlekedésről. Látogatást tettek a Matraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhelyen, majd elutaztak Gödöllőre a Zöld Híd Program telephelyére, ahol a környezetvédelem és a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát ismerhették meg. Ezt a gödöllői repülőtéren tett látogatás követte, ahol koszorút helyeztek el az ott kialakított emlékhelyen, mely az elhunyt ejtőernyős és repülős sporttársaknak állít emléket. A koszorúzást követően minden gyermeknek lehetősége nyílt, hogy a repülőtéren Both Lajos nyugalmazott őrnagy segítségével a repülés szépségeivel is megismerkedhessenek. A fiatalok az AN-2 típusú és a Laura névre keresztelt repülőről megtekinthették a közeli Hungaroringet, valamit a mogyoródi aquaparkot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.