Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. November 09. 13:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Selyemöltönyben dobták ki a templomból Győzikét.

Selyemöltönyben dobták ki a templomból Győzikét.

Az RTL Klub kamerájának akarta bizonyítani ájtatosságát az adócsalás miatt elítélt egykori showman. A pap azonban közbelépett.

Nem engedte a templomban gyónni Győzikét a szentkúti pap. Kizavarta a salgótarjáni celebet és az RTL stábját a kegyhelyről. Pedig az egykori showman nagyon be akarta bizonyítani, hogy mennyire ájtatos, és hogy mennyire nem hazudik arról, hogy elcsalt 22 millió forint személyi jövedelemadót. Az egyházi ember azonban közbelépett.

Az RTL Klub a Házon kívül című műsorban forgatott Gáspár Győzővel a bíróság ítélete kapcsán. A riportban Győzike elmondta, szerinte az egész adócsalás-sztori egy „felépített marketing" az „ügyészek részéről". Az egykori valóságshow-sztár arról is beszélt, hogy a Győzike Show után kapott összes pénz a menedzseréhez került, Beának és neki nem adtak semmit. Győzike szerint soha nem is kellett nekik a készpénz, hisz mindent megkaptak, amire szükségük volt. „Michael Jackson sem ment el a boltba vásárolni" – szúrta le tripla rittbergerként a végső érvet a celeb.


Forrás: Hír24

Címkék: győzike

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.