Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Hírek

2022. Február 09. 14:01, szerda | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Segítségnyújtás halált okozó elmulasztása miatt nyomoznak a csepregi esetnél

Segítségnyújtás halált okozó elmulasztása miatt nyomoznak a csepregi esetnél

Halált okozó segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen tettessel szemben a kedden Csepregen, egy lakóházban történt halálesettel összefüggésben

- közölte az MTI érdeklődésére szerdán a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Seffer Lilla megerősítette, hogy a holttest egy gyermeké, de a nyomozás érdekeire hivatkozva egyéb részletet egyelőre nem közölt.

Megerősítetlen sajtóértesülések szerint az érintett, Bartók Béla utcai családi házban egy ötgyermekes család él. A két kisebb gyermekkel az apa tartózkodott otthon. A helyszínre a tűzoltóság és a katasztrófavédelem vonult ki, mivel azt feltételezték, hogy szénmonoxid-mérgezés történt. Ez nem igazolódott, azonban rátaláltak egy 2,5 éves kisgyerek holttestére. Az apa állítólag öngyilkosságot kísérelt meg, őt a mentők kórházba vitték. Egy 7-8 hónapos gyermeket már a bűnügyi helyszínelés idején hoztak ki a házból.

Arról, hogy az édesanya hol tartózkodott a bűncselekmény idején, továbbra sincs információ, a család másik három gyermeke kedden délelőtt óvodában volt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 24. 09:25, péntek | Kék hírek

Egy benzinkúton kezdték el csépelni egymást, a biztonsági kamera mindent rögzített

Garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik a benzinkút boltjában verekedtek.

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

2023. Március 17. 11:40, péntek | Kék hírek

Veszprém belvárosában tapogatott egy nőt, a rendőrök elfogták

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett.

2023. Március 17. 09:45, péntek | Kék hírek

Drónokkal csempészik át a cigarettát a magyar zöldhatáron

A NAV hőkamerákkal figyeli az eget, így könnyen kiszúrják, amint a drónokról ledobják a csomagokat.