Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Szeptember 20. 16:10, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Sebestyén Péter a MAMI Kupasorozatának robogós 2012-es Bajnoka

Sebestyén Péter a MAMI Kupasorozatának robogós 2012-es Bajnoka

Derűs és napos „vénasszonyok” várták a MAMI Kupasorozatának utolsó kiemelt balassagyarmati versenyére látogató közel 3000-es nézőközönséget és a versenyzőket.

Sebestyén Péter és kis csapata izgatottan készült az utolsó megmérettetésre, mely a kupasorozat robogó speciál kategóriájának 2012-es bajnoki címét jelenthette számára.
A szombati napon megtartott szabadedzéseken Péter minden lehetőséget kihasználva edzett és ennek meg is lett az eredménye, hiszen kiváló eredménnyel szerezte meg a pole-pozíciót. Az örömteli eredményt egy feltehetően anyaghibából adódó motormegállás árnyékolta be. Péter és kis csapata Ráski Róberthez fordult segítségért, aki energiáját nem sajnálva éjszakába nyúlóan addig dolgozott a motoron, amíg az újra „életre nem kelt”.
Az első verseny első köreiben Péternek be kellett járatni a felújított motort, így leszakadt a vezető hármas bolyról, de később folyamatosan csökkentette hátrányát és egy hatalmas és látványos csatát követően befutott az első helyen.
A versenyt követő átvizsgálás során még mindig akadtak olyan apró problémák, melyeknek alkatrész hiányában egy részét Ráski Róbertnek sikerült orvosolni és ez elegendő volt ahhoz, hogy Péter biztonságon motorozással megszerezze a 2. dobogós helyet.
Sebestyén Péter a balassagyarmati futamokat követően nem csak a hétvégi versenyeken aratott sikereket, hanem a kupasorozatban szerzett eredményeinek köszönhetően a 2012-es év MAMI Kupasorozatának speciál robogós kategóriájának bajnoka is lett.
Sebestyén Péter: Izgultam, - amikor megállt a motorom, hiszen Dede István - aki sajnos most éppen hétvégén Németországban dolgozott - egész évben rendkívül jól felkészített versenymotort biztosított nekem és tudtam, hogy nem lehet nagy baj. Kissé meglepett, hogy valószínűleg anyaghiba okozta a gondot. Ráski Robinak szívből hálás vagyok, hogy segített életben tartani és megszerezni a döntő futamokkal járó bajnoki címet. Sokat köszönhetek gyári szponzoromnak a Polini Infotechnek, akik a Polini csúcstechnikai hátterét biztosították számunkra. - Dede Istvánnak pedig - KÖSZÖNÖM DEDE - MEGNYERTÜK !!! Szuper volt!!!

Forrás: observer.hu

Címkék: MAMI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.

2024. Április 19. 08:28, péntek | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 19. 08:18, péntek | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.