Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Augusztus 31. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

SBTC-BSE: rangadó a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban

SBTC-BSE: rangadó a megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban

Salgótarjánba látogat Balassagyarmat együttese.

Szombat, 17:00:
SBTC - Balassagyarmat

Bár még csak a pontvadászat, elején járunk, ezen 90 perc a végső győztes kilétét is befolyásolhatja. Kérdés, hogy a látogatók mennyire tudják magukat felfrissíteni kőkemény kupacsatájukat követően. A tarjániaknál sérülteket is feljegyezhetnek, de olyan bivalyerős kerettel rendelkeznek, hogy ez egyáltalán nem nehezítheti meg a dolgukat. Érdekes összecsapásra van kilátás, ahol mindkét alakulat célja a három pont lesz.
Mohácsi László, a BSE vezetőedzője így várja a találkozót: ,,Ezen a héten már a második rangadó következik a számunkra. Szerdán jól játszva 120 percig küzdöttünk a Magyar Kupában, szombaton megyei derbi vár ránk. Szeretnénk ismét tudásunk legjavát nyújtani és bízunk benne, hogy ez elegendő lesz a győzelemhez! Remélem sérültjeink felépülnek és a legjobb összeállításban tudunk majd pályára lépni. Örülnék, ha minél több néző jönne ki a mérkőzésre, mert biztos vagyok benne, hogy egy jó összecsapást fognak látni."
Palotás - Karancskeszi
A vendégek nem túl jól kezdték a szezont, hiszen még csak 1 pont szerepel a nevük mellett. Mindenképpen csak a sikerben gondolkodnak, ellenkező esetben ugyan is leszakadnának a közvetlen élbolytól. Azonban abban is biztosak lehetünk, hogy a lelkes palotásiak mindent megtesznek majd a minél jobb eredményért.
Cered - Rimóc
Jó kérdés, hogy a rimóciak mennyire tudják átmenteni az előző körben szomszédjaik ellen mutatott formájukat. Ha egyáltalán nem, akár egy nagyobb pofonba is beleszaladhatnak Cereden.
Szécsény - Nagybátony
Kiélezett, kemény meccs várható. Odahaza a szécsényiek bárkire veszélyesek, de a NOSE is a három pontért utazik. Nüanszokon múlhat, hogy ki örül majd a lefújás után.
Pásztó - Somoskőújfalu
A somosiak a párharc esélyesei, de nem szabad félvállról venniük az összecsapást a szeszélyes hazaiak ellen. Alapi egykori klubja ellen növelheti góljai számát.
Vasárnap, 17:00
Nőtincs - Mátranovák

Bármit hozhat ez az ütközet. A masszív nőtincsiek minél előbb túltennék magukat a második fordulóban történteken, a novákiak pedig végre begyűjtenék első győzelmüket. Lényeges lehet, hogy ki talál be először.
Érsekvadkert - Berkenye
A vadkertieknek nem jött össze a siker a pályaavatón, de bíznak benne, hogy a berkenyeiek ellenében már három pontnak örülhetnek. Az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolguk.
Karancslapujtő - Héhalom
A Nagybátonyban elszenvedett pofont feledtetnék a vendéglátók a héhalmiak ellen, akik eddig felemást szezont jegyezhetnek, viszont most kisebb meglepetésre készülnek.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,