Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2018. Március 06. 08:27, kedd | Helyi

Salgótarjániak a legjobb desszertcsomagolók

Salgótarjániak a legjobb desszertcsomagolók

A csapat (balról jobbra): Tőzsér Klaudia, Csák Tünde Virág és Gólián Kitti.

Országos első helyezést ért el a Salgótarjáni Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakmunkásképző Iskolája csapata a hétvégén, Kiskunfélegyházán tartott csomagolási versenyben. A salgótarjáni diákok három fős csapatát (Csák Tünde Virágot, Gólián Kittit és Tőzsér Klaudiát) a kereskedelmi szakmai tárgyakat oktató tanáruk, Pópity Marianna készítette fel. Hazánkban második alkalommal rendeztek ilyen csomagolási versenyt, az idei megmérettetésen a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma remek házigazdának bizonyult, a versenyhez minden eszközt és feltételt biztosított, a résztvevő 48 csapat közül a „keris” diákjaink a desszert kategóriában bizonyultak a legjobbnak. A salgótarjáni diákok az országos elsőséggel járó oklevél mellé az általuk csomagolt ajándékcsomagot is megkapták.

Címkék: 2018., csomagolás, verseny

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.