Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Január 08. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: radiofocus

Salgótarjáni színésznő a köztévé új sorozatában

Salgótarjáni színésznő a köztévé új sorozatában

Salgótarjáni színésznő főszereplésével debütál vasárnap a köztévé új sorozata: a Csak színház és más semmi.

Tíz év telt el a Csak szex és más semmi című magyar film elsöprő sikere óta, a romantikus komédiát akkor 500 ezer mozinéző látta, emellett 120 ezer DVD-t is eladtak a filmből. A készítők a folytatáson gondolkoztak azóta is, ami most érkezik meg, de végül több mindenben változtattak a bevált formulán. Ezúttal nem filmet, hanem hatrészes sorozatot készítettek, és a karaktereket is megvariálták. A színházi környezetet viszont megtartották, egy budapesti társulat életét mutatja be a sorozat.

A comment.blog.hu úgy fogalmaz: a sorozat igazi nagy felfedezése a salgótarjáni Mikecz Estilla, aki Kaposváron tanult Vidnyánszky Attila osztályában. A színésznőnek a Barátok köztön kívül ez az első komoly filmes szerepe. A színpadot tekintve jelenleg a debreceni Csokonai Nemzeti Színház, Vörösmarty Mihály: Csongor és Tünde előadásában Tünde szerepét játssza, a bemutatóra tavaly november elején került sor.

Többek szerint Mikecz Estilla az új Dobó Kata. „Nagyon megtisztelő, ha Dobó Katához hasonlítanak, hiszen ő gyönyörű nő, de nem értek egyet vele, hogy hasonlítanánk, csak azért, mert vörös a hajunk. A castingon sem hiszem, hogy felmerült volna, hogy Kata helyére keresnek hozzá hasonló színésznőt” – mondta a Bors napilapnak Mikecz Estilla, aki rövid ideig a Barátok köztben is játszott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 20:48, kedd | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 23. 15:45, kedd | Helyi

Sportkavalkád - sportválasztó és nosztalgia sportnap, 2024. május 31-én, a Sportcentrumban!

Válassz sportot Salgótarjánban! 2024. május 31-én, a Sportcentrumban! A salgótarjáni Városi Sportcentrumban sportválasztó és nosztalgia sportnapra várják az érdeklődőket.

2024. Április 23. 15:42, kedd | Helyi

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul májusban.

Sportoló Nemzet sportszakmai országjárás indul május elején, azzal a céllal, hogy a lehető legtöbb ember megismertessen a sport területén az elmúlt 14 évben elért eredményekkel.

2024. Április 23. 14:50, kedd | Helyi

Új szén-dioxid-megkötő módszert tesztelését kezdi meg az OMV-Petrom.

Új szén-dioxid-megkötő módszer tesztelését kezdi meg az OMV Petrom - közölte a kőolajipari vállalat.