Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Február 10. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Salgótarjáni helytállás a futsal diákolimpián

Salgótarjáni helytállás a futsal diákolimpián

Békéscsaba adott otthont a napokban a középiskolások futsal bajnoki döntőjének.

A viadalon a salgótarjáni Táncsics Mihály Közgazdasági, Ügyviteli, Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Szakközépiskola és Szakiskola csapata a hatodik helyen végzett. Hatalmas csatában megszerzett megyei címe után először szerzet jogot a Közgé csapata arra, hogy futsalban képviselje Nógrád megyét az országos fináléban.

Répás Béla és Molnár Ferenc testnevelők által felkészített csapat célkitűzése nem lehetett más, minthogy megtörje a hagyományt és győztes mérkőzést vívjon. A célkitűzést azonban túlszárnyalta a csapat, hisz Répás Béla vezetésével összességében négy győzelmet aratva szerezte meg az előkelő hatodik helyezést. A csoportkört három győzelemmel és egy vereséggel zárták a nógrádiak, majd a negyeddöntőben a pécsi gárda állította meg a Táncsicsot. A helyosztók első összecsapásán a mieink legyőzték a paksiakat, az ötödik helyért folytatott küzdelemben azonban a Debrecen győzött, csakúgy, mint a csoportkör során.

A salgótarjániak szereplésének értékét emeli még, hogy Kovács Erik révén a gólkirályi cím is megyénkbe került.

Eredmények. C-csoport: Gyöngyös – Salgótarján 0-1. Salgótarján – Debrecen 1-2. Szeged – Salgótarján 2-4. Dunakeszi – Salgótarján 7-9. Negyeddöntő: Pécs – Salgótarján 1-0. 5-8. helyért: Paks – Salgótarján 1-3. 5. helyért: Debrecen – Salgótarján 3-1.

Végeredmény (20 csapat): 6. Salgótarján (Adorján Zalán, Berki Tibor, Brusznyai István, Kovács Ádám, Kovács Erik, Liszka Gergő, Puporka Dániel, Sólyom Ádám, Tasi Péter, Torják Gábor Erik, Tihaméri Zalán, Stark Jánios).
Gólkirály: Kovács Erik (Salgótarján) 11 gól.

Forrás: nogradsport.wordpress.com

További híreink

Címkék: futsal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 15:15, kedd | Helyi

Áder János a fenntartható életmódról és az újrahasznosíthatásról is beszélt diákoknak Pétervásárán.

Áder János korábbi köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke környezetvédelmi, fenntarthatósági témájú előadást tartott.

2024. Május 07. 08:33, kedd | Helyi

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók.

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 08:00, kedd | Helyi

Záporok, zivatarok jönnek.

Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és több helyen várható eső, zápor, zivatar.

2024. Május 07. 04:26, kedd | Helyi

A magyar olimpiai csapat párizsi formaruhái

Élsportolók és hírességek mutatták be a magyar olimpiai csapat párizsi formaruháit. A Magyar Sport Napján tizenhat-tizenhat élsportoló és meghívott híresség mutatta be a magyar olimpiai és paralimpiai csapat formaruháit.