Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2016. Január 09. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: police

RUTIN - okostelefon alkalmazást fejleszt az ORFK

RUTIN - okostelefon alkalmazást fejleszt az ORFK

Az alkalmazás közúti balesetekről, egyéb közúti eseményekről, és az ezekkel kapcsolatos forgalomkorlátozásokról nyújt információt a felhasználók számára.

A rendszer üzenetküldő szolgáltatást is tartalmaz, amelynek révén a felhasználó a tájékoztatás kiadása után közvetlenül értesülhet a legfrissebb eseményekről.

A baleseti információk forrása elsődlegesen a rendőrség tevékenység-irányítási központjaiba beérkező lakossági bejelentések, azok alapján jelenik meg az első értesítés a RUTIN-ban. Ezt követően – a baleseti helyszínre irányított közlekedésrendészek visszajelzése után – történik az előzetes tájékoztató adatok pontosítása.

Az alkalmazásban mind szöveges leírás, mind térképen elhelyezett piktogramok alapján tájékozódhat a felhasználó a különböző eseményekről, valamint forgalomkorlátozásokról.

A RUTIN rendszer jelenleg próbaüzemben működik, karbantartási okokból szolgáltatás kiesések előzetes tájékoztatás nélkül is előfordulhatnak.

RUTINsúgó

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 21:14, kedd | Helyi

Ingatlanalapokkal kapcsolatos új szabályokat fogadott el a kormány.

Az ingatlanalapok biztonságos működése, valamint versenyképességük további növelése érdekében új szabályokat fogadott el a kormány - tájékoztatta a Gazdaságfejlesztési Minisztérium

2023. Október 03. 16:45, kedd | Helyi

Nobel-díj - Csák János: óriási dolog, hogy két magyar díjazott is van!

Óriási dolog, hogy a Nobel-díj bejelentések első két napján magyar tudósokat ismertek el, Karikó Katalin biokémikus után Krausz Ferenc fizikust is

2023. Október 03. 16:30, kedd | Helyi

Kutyabemutatók és gyerekprogramok is lesznek szombaton a Rex Állatszigeten.

Az állatok világnapja alkalmából kutyabemutatókkal, állatszépségversennyel, koncertekkel és gyerekprogramokkal várják az érdeklődőket szombaton az újpesti Rex Állatszigeten.

2023. Október 03. 16:23, kedd | Helyi

Online csalások!!!

Ne dőljön be a csalóknak! Fogadják meg tanácsainkat!