Városlista
2023. június 1, csütörtök - Tünde

Hírek

2015. Február 20. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Romhányba érkezett az „Utazó vagyonvédelem”

Romhányba érkezett az „Utazó vagyonvédelem”

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az „Utazó vagyonvédelem” elnevezésű programját ezen a héten a Rétsági Rendőrkapitányság illetékességi területén található Romhányban rendezte meg.

A kiállítás ünnepélyes megnyitója 2015. február 16-án délután a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében volt. A rendezvényt Vezér Attila, Romhány polgármestere nyitotta meg, majd Belovai Róbert r. őrnagy, a Rétsági Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, hogy az „Utazó vagyonvédelem” elnevezésű program célja a vagyon elleni jogsértések megelőzése, visszaszorítása, a különböző vagyonvédelmi eszközök bemutatása az állampolgárok számára, s ez által a lakosság „önvédelmi képességének” fokozása. Ezt követően Vitézné Mészáros Krisztina r. őrnagy, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakembere mutatta be a kiállított mechanikus és elektronikus vagyonvédelmi eszközöket. A nyitó rendezvény lakossági fórummal zárult, ahol az állampolgároknak lehetőségük nyílt kérdéseiket feltenni a rendőrség képviselőinek.
A kiállítás a hét további napjain is megtekinthető a településen, továbbá kísérő programként a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei az óvodásoknak, az általános iskolásoknak és az idős korúaknak tartanak vagyon- és áldozatvédelmi előadásokat, foglalkozásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 15:25, kedd | Helyi

Sajtóközlemény

Európa Liga-döntő: Folyamatosan gyűlnek a foglalások, több tízezer futballrajongó utazhat a budapesti mérkőzésre

2023. Május 30. 15:11, kedd | Helyi

Sajtóközlemény

Felkészülten várják a főszezont: az ország közel száz pontján szívvel és tudással segítenek a Tourinformok

2023. Május 30. 12:16, kedd | Helyi

EGY HÉT BALESETEI SZÁMOKBAN

Nógrád vármegyében az elmúlt egy héten közúti közlekedési balesetben kilencen sérültek meg

2023. Május 30. 01:00, kedd | Helyi

Nyári idő, de helyenként zápor kialakulhat!

Napsütést gyakran zavarhatják gomolyfelhők, és több helyen kialakulhat zápor, zivatar, helyenként felhőszakadással, jégesővel.