Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2015. Február 20. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Romhányba érkezett az „Utazó vagyonvédelem”

Romhányba érkezett az „Utazó vagyonvédelem”

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az „Utazó vagyonvédelem” elnevezésű programját ezen a héten a Rétsági Rendőrkapitányság illetékességi területén található Romhányban rendezte meg.

A kiállítás ünnepélyes megnyitója 2015. február 16-án délután a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében volt. A rendezvényt Vezér Attila, Romhány polgármestere nyitotta meg, majd Belovai Róbert r. őrnagy, a Rétsági Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, hogy az „Utazó vagyonvédelem” elnevezésű program célja a vagyon elleni jogsértések megelőzése, visszaszorítása, a különböző vagyonvédelmi eszközök bemutatása az állampolgárok számára, s ez által a lakosság „önvédelmi képességének” fokozása. Ezt követően Vitézné Mészáros Krisztina r. őrnagy, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakembere mutatta be a kiállított mechanikus és elektronikus vagyonvédelmi eszközöket. A nyitó rendezvény lakossági fórummal zárult, ahol az állampolgároknak lehetőségük nyílt kérdéseiket feltenni a rendőrség képviselőinek.
A kiállítás a hét további napjain is megtekinthető a településen, továbbá kísérő programként a rendőrség bűnmegelőzési szakemberei az óvodásoknak, az általános iskolásoknak és az idős korúaknak tartanak vagyon- és áldozatvédelmi előadásokat, foglalkozásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 11:08, péntek | Helyi

Táskalopás Pásztón - beazonosították az elkövetőt

A pásztói rendőrök elfogták az 59 éves nőt, aki egy ott felejtett táskát lopott az élelmiszerboltból.

2022. Július 01. 10:48, péntek | Helyi

Ideiglenes forgalomkorlátozás Salgótarjánban

Futóverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2022. július 3-án Salgótarján belvárosában.

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 30. 10:32, csütörtök | Helyi

Átverte az autószerelőt, csalás miatt áll bíróság elé

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a 41 éves Nógrád megyei férfi ellen,