Városlista
2023. február 2, csütörtök - Karolina

Hírek

2015. Szeptember 07. 07:02, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

Robert Redford új filmje színesítette a csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában

Robert Redford új filmje színesítette a csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában

Robert Redford A Walk in the Woods című Sundance filmfesztiválon bemutatkozott filmje színesítette az amúgy csöndes mozis hétvégét Észak-Amerikában - ismertette vasárnap a Variety.com.

A Redford-vígjátékra péntektől vasárnapig 8,1 millió dollárért (2,3 milliárd forintért) váltottak jegyet az amerikai és kanadai nézők.

A kasszasikerlista csúcsára a War Room című dráma jött föl 9,3 millió dolláros jegyeladással, lecserélve a hetek óta hódító Egyenesen Comptonból című zenés filmet, amely 8,9 millió dollárral növelte bevételeit, s így hamarosan eléri a 150 millió dollárt.

A War Roomban Priscilla Shirer, T.C. Stallings és Karen Abercrombie alakítja a főszerepeket, a filmet Alex Kendrick rendezte.

A hétfői Labour Day ünnepnappal kiegészülő hétvége talán az év legszerényebb mozis kasszáját hozza majd a boxoffice-elemzők szerint. A hétvége három napja alatt egyetlen filmre sem váltottak tízmillió dollár fölött jegyet a nézők Észak-Amerikában, ami idén még nem fordult elő.

A kasszasikerlista negyedik helyén holtversenyben áll kicsivel 7 millió dollár feletti bevétellel a Mission: Impossible - Titkos nemzet és A szállító - Örökség című akciófilm.

Címkék: film, mozi, robert redford

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 25. 10:30, szerda | Bulvár

Abból főzünk, amink van - TikTokon magyarázza el a Magyar Közút, hogy hogyan működik a kátyúzás

Az írják, ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni a témát.

2023. Január 24. 09:24, kedd | Bulvár

Oktató autóval repülte át a körforgalmat

Azt hitte a Ladára, hogy KITT.

2023. Január 18. 14:05, szerda | Bulvár

Szexista megjegyzéseket tett a női mentősnek részegen, másnap virágcsokorral kért bocsánatot

Erősen ittas volt az a 35 év körüli férfi, akit bokatörése miatt szállított kórházba az egyik fővárosi mentőegység hétvégén.