Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2014. Július 25. 12:28, péntek | Helyi
Forrás: VÉSZ

Rétságon megrongálta a gázcsonkot egy gépjármű

Rétságon megrongálta a gázcsonkot egy gépjármű

Gépjármű rongált meg egy közterületen földből kiálló gázcsonkot a Nógrád megyei Rétságon. A csonk a föld felszínénél eltört. A helyi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói lezárták a gázszivárgással érintett területet, majd a sérült vezeték körül száz méter sugarú körből biztonságos helyre kísérték az embereket. A műszaki mentés idejére három épületből összesen harmincnyolc embert kísértek ki. Időközben a gázszolgáltató szakembere is megérkezett a helyszínre, dolgoznak a hiba kijavításán.

Forrás: VÉSZ

Címkék: gáz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 05:57, hétfő | Helyi

Robban a bírságbomba: már csak pár napja maradt annak, akinek kertes háza, telke van

Indul a parlagfűszezon, amely nem csak azt a becslések szerint 1,5 millió magyart fenyegeti, akik érzékenyek a növény pollenjére, hanem a kerttel, földterülettel rendelkezőket is.

2024. Július 29. 05:13, hétfő | Helyi

Megduplázódott a számuk: már 107 ezer magyar él Ausztriában

Tíz év alatt több mint a duplájára nőtt a magyarok létszáma Ausztriában, ami napjainkban már meghaladja a 107 ezret – derül ki a napokban megjelent friss statisztikai adatokból.

2024. Július 28. 10:00, vasárnap | Helyi

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe.

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 28. 09:29, vasárnap | Helyi

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton.

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest.