Városlista
2021. október 19, kedd - Nándor

Hírek

2013. Szeptember 03. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Résen volt a mezőőr

Résen volt a mezőőr

Kukoricatolvajt ért tetten a mezőőr. A tolvajt elfogták, a terményt lefoglalták a rendőrök.

A Rétsági Rendőrkapitányságra egy mezőőr tett bejelentést a minap, miszerint Tereske külterületén, egy gazdasági társaság tulajdonát képező kukoricaföldön tetten ért egy férfit, aki mintegy húsz kilogramm terményt tört le és azt zsákba rakva akart eltulajdonítani. A helyszínre érkező rendőrök O. Pál 26 éves szátoki lakost elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, ellene tulajdon elleni szabálysértés miatt – őrizetbe vétele mellett – indult eljárás. A kukoricát a hatóság tagjai lefoglalták és a sértett képviselőjének visszaadták.

Címkék: Tereske

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 18. 12:00, hétfő | Helyi

Eredményes ügyészi fellebbezés a kitartó rabló ügyében

A Balassagyarmati Törvényszék 5 év 6 hónap börtönbüntetésre súlyosította annak a 23 éves salgótarjáni garázda férfi büntetését, aki kirabolta ivócimboráját.

2021. Október 18. 11:22, hétfő | Helyi

Az elmúlt napok balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt négy nap eseményei.

2021. Október 15. 12:00, péntek | Helyi

Letartóztatták a körzeti megbízotti irodába betörő férfit

A Balassagyarmati Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte annak a 26 éves őrhalmi férfinak a letartóztatását, aki a rendőrség körzeti megbízotti irodáját törte fel egy társával.

2021. Október 15. 11:02, péntek | Helyi

Ebtartástól eltiltást indítványoz a főügyészség

A Nógrád Megyei Főügyészség keresetet nyújtott be az ebtartástól eltiltás érdekében a Balassagyarmati Törvényszéken az ellen a 41 éves nő ellen, aki kutyájáról nem gondoskodott megfelelően.