Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Október 09. 07:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Rendőrt akart elsodorni egy autós Egernél

Rendőrt akart elsodorni egy autós Egernél

Az ügyészség gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vett egy egerbaktai férfit, aki péntek este autójával el akart sodorni egy rendőrt - hangzott el az M1 aktuális csatorna szombat esti Híradójában.

A hirado.hu értesülései szerint a járőrök Eger határában meg akarták állítani a férfi autóját, ő azonban hirtelen megfordult és eközben el akarta sodorni az egyik rendőrt.

A férfit a rendőrök több mint 15 kilométeren át üldözték, eközben a férfi a kocsija ablakán kinyúlva késsel hadonászott és több szembejövő autóra is ráhúzta a kormányt. Végül úgy sikerült megállítani, hogy nekiütközött egy busznak, amelyet a rendőrök állíttattak keresztbe egy kanyarban.

A hirado.hu azt írta: a dühöngő férfi még ekkor sem akarta megadni magát: a rendőröknek testi kényszert kellett alkalmazniuk, hogy megfékezzék. Az eközben szerzett sérülései miatt a mentők kórházba vitték. A férfit éjszaka rendőrök őrizték a kórteremben, a nyomozó ügyészség szombat délelőtt a kórházban gyanúsítottként kihallgatta és őrizetbe vette.

A hirado.hu-nak Konkoly-Thege László, a Heves Megyei Főügyészség szóvivője azt mondta: a férfi ellen felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás.

Az M1 Híradójában elhangzott: az ügyészség vasárnap dönt a férfi előzetes letartóztatásáról, amelynek letöltésére lehet hogy az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet (IMEI) jelölik ki.

Címkék: eger, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.