Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Június 05. 11:43, kedd | Helyi
Forrás: police

Rendőröket, pedagógusokat és polgárőröket jutalmaztak

Rendőröket, pedagógusokat és polgárőröket jutalmaztak

Elismerést kapott a hat rendőrkapitányság legjobb „iskola rendőre” és a munkájukat segítő pedagógusok és polgárőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hagyományokat folytatva 2018-ban is kiválasztotta és jutalmazta az év iskolarendőreit, akik a 2017/2018-as tanévben kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtottak.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2008-ban indította útjára „Az iskola rendőre” elnevezésű programot, amelynek alapvető célja a kisiskolások balesetmentes közlekedésének elősegítése, valamint a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők megszüntetése.

Idén a rendőrök és a közlekedésre nevelés terén évek óta kiemelkedő tevékenységet végző pedagógusok mellett a polgárőröket is jutalmazták. A 2018. június 4-én a Salgótarjáni Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda épületében megtartott rendezvényen Ferencsik Raymond Levente rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes köszöntötte a megjelenteket. A rendezvényen a főkapitányság illetékességi területén működő hat rendőrkapitányság egy-egy hivatásos állományú tagja, valamint a tevékenységüket segítő egy-egy pedagógus és polgárőr vehette át munkájuk elismeréseként a Szent György emlékplakettet és ajándékutalványt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 16:00, hétfő | Helyi

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez.

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez.

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.