Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2021. Szeptember 07. 14:47, kedd | Helyi
Forrás: police

Rendőrök a jótékonysági futáson

Rendőrök a jótékonysági futáson

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kiváló eredményeket értek el a megyeszékhelyen megrendezett jótékonysági sportrendezvényen.

A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület a Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzatának hozzájárulásával és támogatásával 2021. szeptember 4-én szervezte meg jótékonysági akadályfutó versenyét. A salgótarjáni Tóstrandról rajtoló és oda célba érkező „Salgo Charity Races” elnevezésű versenyre a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok állományából több szabadidejében sportoló munkatársunk is benevezett. A szervezők a rendezvény teljes bevételét felajánlották a helyi mentőállomás részére.

A rendőrség munkatársai nagy örömmel vettek részt a megyeszékhelyen megrendezett társadalmilag fontos, jó célra fókuszáló nagyszabású sportrendezvényen.

A kollégáink közül az amatőr 8 kilométeres kategóriában Elischer Márk rendőr hadnagy első, Szalai Gergely rendőr százados második helyezést ért el. A versenyen megrendezésre kerülő Palóctusa akadályversenyen Elischer Márk rendőr hadnagy első, Antal László rendőr őrnagy harmadik helyen végzett.

Gartulálunk az elért szép eredményhez munkatársainknak!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 10. 08:37, szerda | Helyi

Biztonságban Szécsényben és Hollókőn is

Kedvelt turisztikai célpontokon és kirándulóhelyeken találkozhattak a bűn- és baleset-megelőzési szakemberekkel az érdeklődők.

2022. Augusztus 10. 08:32, szerda | Helyi

Cél: az ittasan vezetők kiszűrése

Az ittas járművezetők kiszűrése a fő célja a csütörtöki naptól Nógrád megyében végrehajtásra kerülő rendőri ellenőrzéseknek.

2022. Augusztus 09. 11:12, kedd | Helyi

A zarándoklat felér egy terápiával

A zarándoklat kiváló terápiás alkalom, hiszen nem tudunk elmenekülni önmagunk elől és többnyire az életünk aktuális kérdéseire is választ kapunk az úton. Balázs Jeromos, az Ifjúsági Ferences Zarándoklat egyik szervezője szerint ráad

2022. Augusztus 09. 11:06, kedd | Helyi

Őrizetben a betörők

Ludányhalászi ingatlanba tört be az a két férfi, akit a szécsényi rendőrök rövid időn belül azonosítottak.