Városlista
2023. december 7, csütörtök - Ambrus

Hírek

2019. Január 24. 11:31, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Rendőrkézen két díler és két fogyasztó

Rendőrkézen két díler és két fogyasztó

A bátonyterenyei rendőrök két mátraverebélyi férfi otthonában találtak kábítószert.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 44 éves mátraverebélyi és egy 27 éves karancskeszi férfi ellen, míg kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt egy 29 éves és 28 éves mátraverebélyi férfi ellen folytat nyomozást.

Rendőri információk alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai 2019. január 23-án a reggeli órákban egy 29 és egy 28 éves férfi mátraverebélyi lakóhelyén kutatást tartottak. Ennek során a nyomozók a 29 éves férfi lakásán több alufóliába csomagolt, összesen bruttó 12,8 g tömegű, fehér porszerű, illetve barna színű kikristályosodott kábítószergyanús anyagot, továbbá ilyen anyagokkal szennyezett két dobozt és egy dohányzacskóban tárolt 73,3 gramm zöldes színű növényi törmeléket foglaltak le.

A rendőrök a 28 éves férfi otthonának szobájában bruttó 17,3 gramm mennyiségű fehér színű port találtak. A két ingatlanban megtalált és lefoglalt anyagmaradványok vizsgálata során a gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

Megalapozott a gyanú arra is, hogy a 29 éves férfi részére 2019. január elején egy 27 éves karancskeszi, valamint egy 44 éves mátraverebélyi férfi értékesített kábítószert.

A rendőrök a négy férfit a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: 2019., díler, kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 16:40, csütörtök | Helyi

Van két olyan cég amelyik csendben, minden hírverés nélkül (csak egyszerűen) és nagyszerűen elvégzi a munkáját

Könnyen napirendre térünk dolgok felett. A jó az nem hír. A sikernek örülni nem beszédtéma. A közösnek drukkolni nem menő dolog? Megyek a buszmegálló felé. Már messziről látom,

2023. December 07. 13:21, csütörtök | Helyi

Továbbra is sok munkát adnak a kidőlt fák a Nógrád vármegyei tűzoltóknak.

Huszonegy alkalommal vonultak kidőlt, illetve kettéhasadt fákhoz a Nógrád vármegyei tűzoltók csütörtökön délelőtt.

2023. December 07. 12:00, csütörtök | Helyi

Hova ilyen sietve?!!!

Kikerülés irányát jelző táblát figyelmen kívül hagyva a megengedett legnagyobb sebességet is jelentősen túllépte egy járművezető Sóshartyán belterületén.

2023. December 07. 10:00, csütörtök | Helyi

Folyamatosan érkeztek a riasztások a Nógrád vármegyei tűzoltókhoz az elmúlt huszonnégy órában.

Sok munkája akadt a Nógrád vármegyei hivatásos és önkéntes tűzoltóknak csütörtök hajnalban az éjszaka lehullott nagy mennyiségű csapadék miatt.