Városlista
2023. június 3, szombat - Klotild

Hírek

2019. Január 24. 11:31, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Rendőrkézen két díler és két fogyasztó

Rendőrkézen két díler és két fogyasztó

A bátonyterenyei rendőrök két mátraverebélyi férfi otthonában találtak kábítószert.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 44 éves mátraverebélyi és egy 27 éves karancskeszi férfi ellen, míg kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt egy 29 éves és 28 éves mátraverebélyi férfi ellen folytat nyomozást.

Rendőri információk alapján a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai 2019. január 23-án a reggeli órákban egy 29 és egy 28 éves férfi mátraverebélyi lakóhelyén kutatást tartottak. Ennek során a nyomozók a 29 éves férfi lakásán több alufóliába csomagolt, összesen bruttó 12,8 g tömegű, fehér porszerű, illetve barna színű kikristályosodott kábítószergyanús anyagot, továbbá ilyen anyagokkal szennyezett két dobozt és egy dohányzacskóban tárolt 73,3 gramm zöldes színű növényi törmeléket foglaltak le.

A rendőrök a 28 éves férfi otthonának szobájában bruttó 17,3 gramm mennyiségű fehér színű port találtak. A két ingatlanban megtalált és lefoglalt anyagmaradványok vizsgálata során a gyorsteszt kábítószer jelenlétét mutatta ki.

Megalapozott a gyanú arra is, hogy a 29 éves férfi részére 2019. január elején egy 27 éves karancskeszi, valamint egy 44 éves mátraverebélyi férfi értékesített kábítószert.

A rendőrök a négy férfit a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: 2019., díler, kábítószer

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 03. 03:00, szombat | Helyi

Szeles, napos szombat.

Egy hidegfront mögött az ország nagy részén sok napsütés várható, legfeljebb kezdetben nyugaton, délnyugaton fordulhat elő egy-egy zápor.

2023. Június 02. 19:55, péntek | Helyi

Rengeteg a kérdés és a gyanús döntés a nemrég átadott Balaton Park versenypálya körül!

Két belize-i cég, százmilliós adótartozásokban érintett izraeli–magyar pilóta és a lélegeztetőgépes üzlet egyik főszereplője áll a rejtélyes balatonfőkajári versenypálya-beruházás mögött.

2023. Június 02. 12:57, péntek | Helyi

Csat(t)lakozzanak Nógrád vármegyében is!

A népszerű közlekedésbiztonsági program kampánynyitó rendezvényét tartották meg a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság épületében.

2023. Június 02. 12:56, péntek | Helyi

Vannak, akik még nem Csat(t)lakoztak!

Nógrád vármegye közútjain a rendőrök továbbra is folyamatosan ellenőrzik a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer és a bukósisak előírásszerű használatát.