Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Július 11. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Rendőrkézen a kazántolvaj

Rendőrkézen a kazántolvaj

Egy férfi tett bejelentést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére a minap, mert Salgótarjánban lévő házába betörtek és onnan kazánt, valamint felszerelési tárgyakat vittek el.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyt. A beszerzett adatok alapján megállapították, hogy P. Gyula 60 éves salgótarjáni lakos 2013. június 28. és 2013. július 3. között bement egy salgótarjáni ingatlan udvarába, majd az ott található ház kazánházának kulcsra zárt ajtaját kifeszítette. Ezt követően a kazánházból a beszerelt kazánt, valamint különböző fém szerelvényeket tulajdonított el mintegy 300.000 Ft értékben.
A rendőrök P. Gyulát a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetése miatt. Az eltulajdonított tárgyakat házkutatás során a hatóság megtalálta és lefoglalta.

Címkék: kazán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.