Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Június 18. 11:30, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Rendőrkézen a betörők és az orgazda

Rendőrkézen a betörők és az orgazda

Három sziráki férfit hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást O. Lajos 48 éves és H. Sándor 43 éves, továbbá orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Péter 27 éves sziráki lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 48 éves férfi és 43 éves társa 2015. június 7. és 2015. június 15. közötti időben az egyik lakatlan sziráki családi ház ajtaját befeszítették és onnan gázpalackot, fúrógépet, különféle háztartási felszerelési tárgyakat és kézi szerszámokat tulajdonítottak el. Az így eltulajdonított tárgyakat a gyanúsítottaktól B. Péter megvásárolta.

Két férfit a rendőrök a Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállítottak, míg B. Péter önként jelent meg a hatóságon, amelyet követően mindhármukat gyanúsítottként hallgatták ki. O. Lajost és H. Sándort a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, míg B. Péter szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.