Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Június 17. 13:15, szerda | Helyi
Forrás: MTI

Rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Salgótarjánban

Rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Salgótarjánban

Rendőri intézkedés során életét vesztette egy 55 éves férfi szerda reggel Salgótarjánban - közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) az MTI-vel.

A Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztálya a TEK segítségét kérte egy gyanúsított elfogásához, mert okkal volt feltételezhető, hogy lőfegyvere van. Az intézkedés közben a férfi eszméletét vesztette. A TEK műveleti egységének mentőtisztje azonnal megkezdte ellátását, majd újraélesztését. A gyors és szakszerű beavatkozás ellenére a férfi meghalt - közölte a rendőrség. Hozzátették: az esetet a rendőrség igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja.

Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy egy ügyészük személyesen vizsgálódott a helyszínen a haláleset ügyében. Az eddigi adatok alapján azt állapították meg, hogy a halál oka egyértelmű, az ügyben rendőri mulasztás nem történt, tehát nem merült fel olyan tény vagy körülmény, amely ügyészségi eljárás megindítását indokolná - írta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.