Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2024. Április 30. 12:30, kedd | Helyi
Forrás: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőr- és Tűzoltónap Nógrád vármegyében.

Rendőr- és Tűzoltónap Nógrád vármegyében.

A Salgótarjánban megtartott rendezvényre több száz érdeklődő látogatott ki a délelőtt folyamán.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részvételével, valamint közös szervezésében került megrendezésre április 26-án délelőtt a Nógrád Vármegyei Rendőr- és Tűzoltónap. A rendezvényre kilátogatók megismerkedhettek a rendőrök és a tűzoltók munkájával, feladataival és technikai eszközeivel is. A programok között szerepelt többek között bűn- és balesetmegelőzési tanácsadás és vetélkedő, továbbá a rendőr-főkapitányság munkatársainak szolgálati kutyás és drónos bemutatója is.A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának toborzótisztjétől az érdeklődők a helyszínen tájékozódhattak a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről és a felvételi eljárás menetéről, valamint a május végén induló 10 hónapos rendőrjárőr, valamint az iskolaőr képzésről.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 16:36, péntek | Helyi

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást.

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 16:00, péntek | Helyi

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál.

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő. A biztonságos, szigorú feltételeknek megfelelő működtetés minden ipari üzemmel szemben e

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Vesztére másodszor is visszatért a hívatlan vendég.

Folyamatos pénzzavarban volt az a 37 éves férfi, aki kétszer tért vissza lopni ugyanabba a salgótarjáni ingatlanba, de a háziak mindkétszer rajtakapták.

2024. Július 19. 11:30, péntek | Helyi

Egy bűncselekmény-sorozat vége!!!

Körözés alapján július 17-én fogták el munkatársaink azt a férfit, aki Salgótarjánban és a környező településeken több lopást és gépkocsifeltörést követett el.