Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. November 23. 12:22, hétfő | Helyi
Forrás: police

Rendíthetetlenül szolgálnak

Rendíthetetlenül szolgálnak

Cél a járművezetők figyelmének felhívása a közlekedési szabályok betartására.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. november 20-án Karancsalján és Ságújfaluban helyeztek el egy-egy egyenruhás rendőrt ábrázoló életnagyságú táblát. Ezeken az útszakaszokon a közelmúltban több baleset is történt. A Nógrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával beszerzett méretarányos makettek elhelyezését a jövőben változtatják a hatóság tagjai. Elsődleges cél, hogy a „kolléga” felhívja a járművezetők figyelmét a közlekedési szabályok betartására, és a tábla láttán óvatosabban, a gyalogosokra és járművezető társaikra is odafigyelve vezessenek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a baleset-megelőzési bizottság balesetmentes közlekedést kíván!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 09:45, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei.

Balesetet szenvedett egy siklóernyős,Nádas és száraz fű égett ötven négyzetméteres területen,Letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz,Hulladék égett egy három köbméteres fém konténerben.

2024. Április 15. 08:00, hétfő | Helyi

Jön a hidegfront, heves zivatar is lehet.

Az ország déli-délkeleti felén szinte zavartalan lesz a napsütés, északon, északnyugaton több lesz a felhő az égen. Egy hidegfront hatására a délután második felétől itt már záporok, zivatarok alakulhatnak ki.

2024. Április 15. 07:19, hétfő | Helyi

Az új telefonok egyik legbosszantóbb problémájára talált megoldást az Apple

Egy új telefon kicsomagolása mindig szórakoztató élmény, a kezdeti izgalmakat azonban könnyen megkeseríthetik a beüzemelési folyamatok. A legtöbb esetben ugyanis a vásárlás előtt a készülék már hetek,

2024. Április 15. 07:05, hétfő | Helyi

Világító szőnyeg led technológiával

A Philips (világítástechnika) és a Desso (padlószőnyeg) a közelmúltban egy olyan partnerségi megállapodást dolgozott ki, melyben a LED technológiát egy úgynevezett fényáteresztő szőnyeggel egyesítik majd.