Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2011. Augusztus 17. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ördög Nóra egyedül

Ördög Nóra egyedül

Több hónapos találgatás után kiderült, Ördög Nóra egyedül vezeti majd az RTL Klub X-Faktorát. Hogy mi ennek az oka, arról a Fókuszban mesélt.

 Saját bevallása szerint élete legnagyobb kihívására készül Ördög Nóra. Most már hivatalos a hír, egyedül vezeti majd az RTL Klub X-Faktorát, és elárulta, kicsi félelem azért van benne, és a csatorna döntése okozott számára néhány álmatlan éjszakát.

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója elmondta, amikor megállapodtak Sebestyén Balázzsal, hogy nem vesz részt a produkcióban, más műsorvezetőt nem is kerestek Nóri mellé. Már csak azért sem, mert a tehetségkutatót külföldön is egy ember "vezényli le", így ez nálunk is működhet.

Az elmúlt hónapokban egyébként több név is felmerült, hogy vajon ki áll majd Nóra mellett az X-Faktor színpadán, de úgy tűnik - más-más okokból - sem Sebestyén Balázs, sem Nagy Sándor, sem Csonka András nem kellett a csatornának erre a feladatra. Balázs kiválasztása amúgy tavaly is nagy feladat volt, hiszen az eredeti tervek szerint Stohl András vezette volna a műsort Nórival. Aki emlékszik arra, hogy ők ketten milyen remek összhangban dolgoztak együtt, arra is gondolhat, vajon nem éppen Nóra volt-e az, aki nem akart mást partnert, csak a színészt, aki természetesen - ismert okokból - nem vállalhatta a feladatot.

Király L. Norbi nevét is emlegették egy ideig, mint leendő műsorvezető, ám ő a műsor online-tartalmaiért felel majd, és már dolgozik is a stábbal - mondta el Kolosi Péter.

Címkék: ördög nóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 18. 04:38, kedd | Bulvár

Napóleon - Waterloo

209 éve, ezen a napon, 1815. 06. 18-án szenvedett vereséget Napóleon, Waterloo-nál.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.