Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Szeptember 27. 16:05, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Rangadót nyert Karancsberény

Rangadót nyert Karancsberény

Izgalmas meccsekre került sor a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság legutóbbi fordulójában.

Karancsberény csapata nyerte a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság keleti csoportjának hétvégi rangadóját, a hatodik fordulóban az egy héttel korábban első vereségét elszenvedő berényi gárda az addig hibátlan Cered csapatát fogadta, és az összecsapás 5-2-es hazai győzelemmel zárult. Kazár együttese idegenben gyűjtötte be a három bajnoki pontot, így továbbra is hibátlan teljesítménnyel vezeti a tabellát, de nem vesztett még pontot a szintén idegenben diadalmaskodó, egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Karancsalja sem. A játéknap eredményei: Karancsberény – Cered tehát 5–2, Mátraterenye – Kazár 1–3, Vizslás – Karancsalja 1–4, Lucfalva – Zagyvaróna 3–0, Mátraszőlős – Jobbágyi 0–8, és Etes – Buják 1–2. A bajnoki tabellát a Kazár együttese vezeti 18 ponttal, míg a második, harmadik és negyedik helyen három 15 pontos gárda, Karancsalja, Karacsberény és Lucfalva várja a folytatást.

Botlott Patak és Ipolyszög csapata is a hétvégén a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság nyugati csoportjában, így ott már nincs százszázalékos gárda, viszont az élboly nyugaton is sűrű: az első három helyezett egyaránt 15 pontot gyűjtött eddig. A hatodik forduló eredményei: Bánk – Patak 3–1, Diósjenő – Rétság 1–2, Őrhalom – Ipolyszög 5–1, Nagyoroszi – Borsosberény 5–1, Nézsa – Dejtár 0–1, Szendehely – Romhány 1–0, és Nógrádsáp – Tereske 2–2. A bajnoki tabella élén Patak együttese áll 15 ponttal, de 15 pontot gyűjtött eddig a második Rétság, és a harmadik Ipolyszög gárdája is.

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Hideg reggel jön, de napközben már nem fogunk fázni.

Gomolyfelhős, napos időjárás várható. Jelentéktelen csapadékra késő délután, este van esély a délnyugati határ közelébe