Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Szeptember 21. 09:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Rangadók fordulója a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Rangadók fordulója a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Hemzseg az érdekesebbnél-érdekesebb mérkőzésektől a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság hét végi fordulója.

Leginkább a parázs hangulatúnak ígérkező Somoskőújfalu - Cered párosítás emelhető ki.
Szombat, 16:00:
Somoskőújfalu - Cered

Kőkemény 90 perc lesz, ebben biztosak lehetünk. A várhatóan parázs, feszült hangulatú találkozón bármi előfordulhat. A csapatok legutóbbi két mérkőzése nem egyszerű körülmények közt ért véget és ezen emlékek valószínűleg mindkét félben erőteljesen megmaradtak.
Mátranovák - Szécsény
A legutóbbi kettő összecsapásukat megnyerő novákiak ismét a három pontra készülnek, de nehéz menet vár rájuk a még veretlen rivális ellen. Kis dolgok döntik majd el, hogy ki örülhet a végén.
Nagybátony - SBTC
A rapszodikus NOSE akár meg is lephetné a látogatókat, de ehhez 100%-ot kell majd nyújtaniuk. Máskülönben egy könnyed Stécé győzelem is összejöhet.
Pásztó - Érsekvadkert
A többre hivatott együttesek csatájában a hazai pálya a pásztóiak mellett szól. De ezt a meccset is nehéz megtippelni, lényeges lehet, hogy ki talál be először.
Rimóc - Berkenye
Igazi hat pontos küzdelem vár az alakulatokra. A hasonló erősségű csapatok mérkőzésén a győztes egy ideig kisebb levegőhöz juthat.
Vasárnap, 16:00
Karancskeszi - Balassagyarmat

Ez is egy olyan párosítás, melyben bármi megtörténhet. Úgy néz ki, hogy a vendéglátók elkapták a fonalat, de amennyiben a BSE komolyan gondolja a tabella elejét, csak a három pontért utazhatnak. Érdekes párharc várható.
Héhalom - Palotás
A szomszédok rangadóján két nem túl jó formában lévő együttes méri össze tudását. Ezen kritérium alapján nehéz is lenne előzetesen jóslatokba bocsátkozni. A pillanatnyi teljesítmény dönthet.
Nőtincs - Karancslapujtő
A négy sikerrel álló hazaiak újra behúznák mérkőzésüket. Saját pályájukon esélyesebbnek is mondhatóak, de oda kell majd figyelniük a több arcú lapujtőiek ellen.
Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:00, hétfő | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,