Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Február 13. 12:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ragyogva tért vissza Katalin hercegnő

Ragyogva tért vissza Katalin hercegnő

Fejedelmi nyakékben pompázott.

Katalin hercegné éppen hogy megérkezett a Mustique-szigeti nyaralásról, amelyet kisfiával és szüleivel töltött, már várta az első hivatalos megjelenés. Kedd este a londoni National Portrait Gallery támogatói estéjén és vacsoráján vett részt mint a múzeum patrónusa.

A hercegné remekül nézett ki, ahogy kiszállt az autóból: éjkék Jenny Packham selyem estélyi ruhát viselt, hozzá pedig II. Erzsébet felbecsülhetetlen értékű Nizam of Hyderabad gyémánt nyakláncát. Ezt a darabot a királynő még 1947-ben vásárolta Cartier-től – az esküvőjére.

Katalin oldottan, kedvesen beszélgetett a meghívott vendégekkel, majd rövid köszöntőjében hangsúlyozta, mérhetetlenül büszke rá, hogy egy olyan világhírű galéria támogatója lehet, mint a National Portrait Gallery, ahol a világ legfontosabb és egyedülálló portrékollekciói tekinthetők meg. A vacsorát követően a hercegné újra autóba szállt, hogy aztán a Kensington-palotában már a kis György herceg anyukájaként folytassa az estéjét.

Mint tudjuk, a közelmúltban kapott szárnyra a hír, ami szerint Erzsébet királynő nem nézi jó szemmel Katalin rendszeresen ismétlődő divatbakijait, amikor is a hercegnő kedvenc viselete, a rövid szoknya egy-egy nagyobb széllökés áldozatává válik, ki-kivillantva Katalin combját, s egyéb, nemes testrészeit, melyeknek nemigen lenne szabad kivillanniuk. Így aztán a hírek szerint Erzsébet átterveztette Katalin ruhatárát, és megtiltotta a hercegnőnek a rövid szoknya viselését. Ám úgy tűnik, pontosan tudja, hogyan kell megbékíteni a női lelket, hiszen bár elvette a hercegnő kedvenc viseletét, ám busás ellenértéket adott helyette, néhány szemet kápráztató ékszer képében. Nem volt ez olyan rossz üzlet!

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 22. 06:12, hétfő | Bulvár

Móra Ferenc

Móra Ferenc könyveit jó olvasni: az olvasó gyönyörködik, néha együtt izgul a hősökkel, közben mosolyog, bár érzi, hogy tragédiákról van szó. Az olvasó szívébe zárja az írót.

2024. Július 19. 07:12, péntek | Bulvár

Kiki és az Első Emelet

Ma 67 esztendős. 1957. július 19-én született Patkó Béla Kiki Máté Péter-díjas magyar énekes.