Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Február 25. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Radics Gigi: iskolapad van, szerelem nincs

Radics Gigi: iskolapad van, szerelem nincs

Radics Gigi tizenhat évesen tíz hete vezeti a hazai slágerlistát. A Megasztár hatodik szériájának győztese a szereplések miatt Salgótarjánban abbahagyta a középiskolát.

- A szüleim ragaszkodtak ahhoz, hogy tanuljak tovább, és legalább az érettségit szerezzem meg. Persze én is tanulni akartam. Ezért kerestünk egy olyan iskolát, ahol tolerálják azt, hogy sokat lépek fel, és rengeteg tanórán kívüli elfoglaltságom van. Így most egy úgynevezett nulladik évfolyamra járok egy budapesti alternatív közgazdasági gimnáziumban - mondta Radics Gigi, akit az újságírók szívesen faggatnak arról, van-e már szerelem az életében?

- Nem hiányzik egyelőre az életemből a szerelem. Most úgy érzem, maradéktalanul boldog vagyok, amikor a színpadon állhatok. Különben is, annyi jó történik velem mostanában! - válaszolta Radics Gigi, aki az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójában lépett fel szombaton este az Úgy fáj című új számával, amelyben szerelmes énje került előtérbe. "Ugyan még csak tizenhat éves vagyok, de engem is megérintett már a szerelem, átéltem, milyen, amikor valakiben keservesen csalódsz. Az Úgy fáj című dalom remélem, másoknak is segít feldolgozni a szakítás utáni nehéz heteket úgy, ahogyan nekem is segített" - nyilatkozta a fiatal énekesnő.

Forrás: ujasz.hu

Címkék: Radics Gigi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 14:21, kedd | Helyi

Tombolt, lopott, bálba mégsem jutott!

Jármű önkényes elvétele, garázdaság, rongálás és lopás miatt is felelnie kell annak a rimóci lakosnak, akit a napokban fogtak el és vettek őrizetbe a szécsényi rendőrök.

2024. Július 16. 11:00, kedd | Helyi

Legyél te is iskolaőr!

Várjuk a jelentkezőket Nógrád vármegyében.

2024. Július 16. 10:58, kedd | Helyi

A LEGJOBB ÖT TV bemondó - Ön melyiküket kedvelte a legjobban?

5 magyar TV bemondó, akiket szívesen látnánk ma is a képernyőn. Ma már nincsenek tv bemondók, legalábbis a szó klasszikus értelmében. A televíziózás hőskorából hoztunk 5 legendát,

2024. Július 16. 09:19, kedd | Helyi

Az MVM Mobiliti átadta első nagy teljesítményű töltőállomását.

Az MVM Mobiliti Törökbálinton átadta első 600 kilowatt összteljesítményű töltőállomását, amelyet európai uniós támogatásból valósított meg - közölte az ország legnagyobb e-töltő-hálózatát működtető MVM Mobiliti Kft.