Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. December 02. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Radics Gigi családi idillje

Radics Gigi családi idillje

Az Endrefalváról elszármazott Radics Gigi rendkívül családcentrikus lány, édesanyjára úgy tekint, mint egy istennőre, és szeretne rá hasonlítani.

Az énekesnő azonban ha szerelmes lenne, azt először inkább az édesapjával osztaná meg - írja a tema.hu.
- Szeretnék anyukámra hasonlítani. Ő nagyon családcentrikus és rokonszerető , annyira pozitív dolgokat áraszt magából, még sohasem hallottam az életben csúnyán beszélni. Szent típus, olyan, mint egy istennő. Igazi példaértékű nő - mondta Gigi, aki a FEM3 minden hétköznap jelentkező Másképpen című műsorában sokat mesél családjáról.
- Tényleg nagyon ciki, de apukámmal még a legnőiesebb dolgokat is meg szoktam beszélni - nevetett Gigi, aki elárulta, ha szerelemes lenne, azt is édesapjának mondaná el előbb - számol be a Heti Téma.

Forrás: stop.hu

Címkék: Radics Gigi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 08:35, péntek | Helyi

Kövér László: a jövő a gyermekekben van.

A jövő a gyermekekben van, és nem a birodalmi érdekekért elesett hősi halottakban jelentette ki az Országgyűlés elnöke egy kormányzati támogatással megvalósult bölcsőde csütörtöki átadási ünnepségén, Pásztón.

2024. Május 17. 08:08, péntek | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 17. 08:00, péntek | Helyi

Viharos péntek!

Éjjel egyre nagyobb területen, pénteken pedig sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, valamint felhőszakadás és jégeső is kialakulhat.

2024. Május 17. 07:06, péntek | Helyi

A Nap körül keringenek a bolygók

481 éve, 1543. 05. 17-én történt, hogy Nikolaus Kopernikusz lengyel csillagász megjelentette könyvét, mely szerint a Nap körül keringenek a bolygók.