Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2018. Május 03. 18:45, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Ráborult egy tűzoltóautó egy kisbuszra Budapesten, egy ember meghalt

Ráborult egy tűzoltóautó egy kisbuszra Budapesten, egy ember meghalt

Ráborult egy emelőkosaras tűzoltó jármű egy kisbuszra Budapest XI. kerületében csütörtök délután, a kisbuszban egy ember meghalt - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta: a baleset a Nagyszőlős utca és a Budaörsi út kereszteződésében történt, a tűzoltók egy tűzesethez vonultak kék lámpával, szirénázva, amikor oldalára borult a több tíztonnás gépjármű. A kisbuszban egy ember ült, ő a helyszínen meghalt. A tűzoltóautóban nem sérült meg senki.

Közölte: a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.

2024. Július 17. 07:59, szerda | Belföld

Megdőlt a nyári áramfogyasztási rekord hétfőn

Megdőlt az idei nyári, valamint a mindenkori nyári rendszerterhelési csúcs hétfőn - közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító Zrt. az MTI-vel kedden.

2024. Július 17. 07:53, szerda | Belföld

Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter New Yorkban

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter orosz kollégájával, Szergej Lavrovval egyeztetett kedden New Yorkban, a találkozón szó volt az ukrajnai háborúról és a kétoldalú együttműködés kérdéseiről is.