Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Hírek

2011. November 22. 12:41, kedd | Helyi
Forrás: infonograd/NMRFK

Rablás Tereskén

Rablás Tereskén

Albérlők bántalmazták szállásadójukat Tereskén, majd elvették a férfi tizenkétezer forintját.

2011. november 21-én a Rétsági Rendőrkapitányságra tett bejelentést egy tereskei állampolgár, mely szerint falubeli ismerősén bántalmazásnyomai láthatóak, teljesen biztos benne, hogy megverték.
A rendőrök rövid időn belül felkutatták a sértettet. Az adatgyűjtés során beszerzett információk alapján megállapították, hogy a bántalmazott 58 éves tereskei férfi lakásában egy 26 éves férfi és élettársa, egy 31 éves nő él albérletben. A rendelkezésre álló adatok alapján a két személy 2011. november 18-án a délutáni órákban a sértettet kézzel és ököllel bántalmazták, majd elvették 12.000 Ft-ját. A férfi a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett.
A nőt és élettársát a rendőrkapitányságra előállították és rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nő cselekményét elismerte. A hatóság mindkét személyt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásuk elrendelését. További nyomozás tárgyát képezi, hogy korábban is bántalmazták-e főbérlőjüket a gyanúsítottak.

Címkék: rablás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 24. 13:29, péntek | Helyi

Plusz bevétel!

A salgótarjáni rendőrök lecsaptak egy 63 éves terjesztőre, aki az elmúlt egy évben több alkalommal értékesített új pszichoaktív anyagot.

2023. Március 24. 13:12, péntek | Helyi

A zászlót tudjuk pótolni, az életet nem!

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy a gyalogos-átkelőhelyeknél elhelyezett fényvisszaverő elemekkel ellátott zászlókat hiába pótoljuk, újra eltűnnek.

2023. Március 24. 12:00, péntek | Helyi

Évértékelő ülést tartott a Nógrád Vármegyei Tűzmegelőzési Bizottság

Ismertette a 2022-es év során végzett tevékenységét és a 2023-as évre vonatkozó terveit a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Nógrád Vármegyei Tűzmegelőzési Bizottsága.

2023. Március 24. 11:49, péntek | Helyi

MINDEN REKORDOT MEGDÖNTÖTT AZ IDEI AMTS!

Idén végre újra a megszokott, kora tavaszi időpontban nyitotta meg kapuit a legnagyobb hazai autó show, az AMTS. A méltán népszerű rendezvény történetének eddigi legnagyobb showjával, legszínesebb felhozatalával és rengeteg programmal té