Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. December 04. 10:53, hétfő | Helyi
Forrás: police

Rablás Salgótarjánban

Rablás Salgótarjánban

Egy 19 éves férfit és fiatalkorú társát vették bűnügyi őrizetbe a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. december 2-án 17 óra 55 perckor tettek bejelentést, miszerint Salgótarján belterületén egy fiút kiraboltak.

A rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként beazonosították és december 2-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves B. Zs. Ferencet, majd az azt követő napon a 17 éves fiatalkorú társát.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak a bejelentést megelőző időben, Salgótarján belterületén elkérték a 17 éves fiú ismerősük karóráját, majd veréssel fenyegették meg. Ezt követően B. Zs. Ferenc a sértettet két alkalommal, ököllel megütötte és a kabátját erőszakkal levette róla, majd ismételten megfenyegette. A gyanúsítottak a sértettnek visszaadták a kabátban lévő mobiltelefonját és követelték, hogy azt értékesítse és ellenértékéből részükre kábítószert vásároljon. A sértett a későbbiekben a gyanúsítottaknak a megvásárolt kábítószergyanús anyagot átadta, de visszakövetelte tárgyait, amikor a 19 éves férfi ismételten megütötte őt.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított felnőtt korút és fiatalkorú társát rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

A hatóság szakértők bevonásával folytatja a nyomozást, egyben vizsgálja, hogy a fentiek alapján milyen más bűncselekmény valósult meg.

Címkék: 2017, rablás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,