Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Április 19. 09:10, kedd | Helyi
Forrás: police

Rablás miatt felelhetnek

Rablás miatt felelhetnek

Vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást a Nógrád megyei nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást K. Gy. Istvánné 52 éves csörögi, N. Csaba 46 éves váci lakosok, továbbá rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Attila 32 éves csörögi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2014. június 20-án 23 óra körüli időben egy honti családi ház udvarára bementek, majd a házból kijövő időskorú nőt egy gázspray-vel lefújták. Ezután a sértettet a konyhába kényszerítették, a földre lökték és bántalmazták, miközben pénze és ékszerei átadására szólították fel. A gyanúsítottak a sértett készpénzét és ékszereit magukhoz vették, majd a helyszínről sietve távoztak. A nő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A kirendelt szakértő véleményében megállapította, hogy az időskorú súlyosabb sérülésének elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

G. Attila és N. Csaba más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt jelenleg szabadságvesztésüket töltik, míg harmadik társuk előzetes letartóztatásban van. A hatóság a gyanúsítottak ellen folytatott eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.