Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2022. Augusztus 01. 08:36, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Rablás kísérlete miatt őrizetben

Rablás kísérlete miatt őrizetben

A bátonyterenyei rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a 43 éves mátranováki férfit és a 21 éves mátraverebélyi társát.

A rendőrség ügyeletére egy férfi tett bejelentést 2022. július 28-án a délutáni órákban, mivel Mátraverebélyben ismeretlen személyek el akarták venni a pénzét. A két férfi a bejelentést megelőzően a buszmegállóban várakozó sértetthez lépett és tőle pénzt követelt. Mivel a sértett nem engedelmeskedett, őt a támadói többször bántalmazással fenyegették meg. A sértett a támadói elől elmenekült.

A helyszínre érkező bátonyterenyei rendőrök meghallgatták a sértettet, és a kapott személyleírások alapján azonnal megkezdték az elkövetők felkutatását. A nyomozók a bejelentést követően rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves mátranováki és a 21 éves mátraverebélyi lakost.

A nyomozók 2022. július 29-én a reggeli órákban Mátraverebély belterületén elfogták a két férfit, akiket a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállítottak és rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak. A hatóság tagjai a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 13:49, hétfő | Helyi

Újra megnyílik Lucfalván a Faluház

Hosszú idő után újra várja a látogatókat a település népművészeti értékeit bemutató Faluház.

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Helyi

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 08. 11:59, hétfő | Helyi

Újabb csomagtartó, melyben migránsok utaztak

Balassagyarmat belterületén fogták el a rendőrök azt a 45 éves lengyel állampolgárságú férfit, aki az általa vezetett személygépjárműben öt migránst akart a határon átcsempészni.

2022. Augusztus 08. 09:49, hétfő | Helyi

Három körözés volt ellene

A salgótarjáni járőrök a megyeszékhely belterületén fogták el a 33 éves férfit.